Vierumäki 5.-6.5.2023

Suomen Silmäkirurgiyhdistyksen järjestämät koulutuspäivät

Vierumäki 5.-6.5.2023

Arvoisat kollegat!

Tänä vuonna järjestämme ratkiriemukkaat ”silmäkirurgipäivät” Vierumäen urheiluopiston Wanhassa salissa.

Tilaisuus järjestetään live-kokouksena. Tule mukaan nauttimaan upeista luennoista, sekä tapaamaan yhteistyökumppaneita.

Koulutustapahtumasta anotaan luettavaksi 7 tuntia silmätautien erikoislääkäritutkinnon teoreettiseen kurssimuotoiseen koulutukseen.

Ilmoittautuminen tapahtumaan

Voit ilmoittautua koulutuspäiville täyttämällä alla olevan lomakkeen ja maksamalla ilmoittautumismaksun 16.4.2023 mennessä Suomen Silmäkirurgiyhdistyksen tilille Sp Optia FI14 4600 1720 0356 03. Muistathan laittaa maksun viestikenttään oman nimesi.

Osallistumismaksu 200 euroa jäsenet ja 250 euroa ei-jäsen. Jäseneksi voit liittyä tästä. Saat heti koulutuspäivien edullisemman jäsenhinnan, ja myös muut jäsenedut käyttöösi.

Tervetuloa!

Majoitus

Hotelli Fennadasta on varattu majoituskiintiö, jonka saa käyttöön koodilla: GRP37799. Varaukset joko myynti@vierumaki.fi tai 0300 870 870. Kiintiö on voimassa 5.4.2023 asti tai niin kauan kuin huoneita riittää.

Hotelli Fennadasta kulkuyhteys luento- ja näyttelytiloihin. Iltajuhla Country Clubilla, johon noin 500m kävely hotelli Fennadalta.

Jotta majoituspaikat riittäisivät mahdollisimman hyvin kaikille halukkaille, niin pyrkikää mahdollisuuksien mukaan majoittumaan kaverin kanssa kahden hengen huoneeseen. Tai vaihtoehtoisesti kiintiön täyttyessä, majoituksen voi varata Vierumäen muista hotelleista. Lähellä on mm. Holiday Club Vierumäki.

Ilmoittautumislomake

Osallistumismaksu *
Vapaa-ajan ohjelma pe 17.5. (Lisäksi saunatilat varattuna, ei vaadi erillistä ilmoittautumista) *

Liity jäseneksi

Liity Suomen Silmäkirurgiyhdistyksen jäseneksi ja saat monia jäsenetuja käyttöösi.